Advertisement

Salih Uçan Beşiktaş - Salih Uçan'dan yıllar sonra gelen itiraf: Beşiktaş... : Alanyaspor'un orta saha oyuncusu salih uçan, beşiktaş maçı sonrasında konuştu.

Salih Uçan Beşiktaş - Salih Uçan'dan yıllar sonra gelen itiraf: Beşiktaş... : Alanyaspor'un orta saha oyuncusu salih uçan, beşiktaş maçı sonrasında konuştu.. Aytemiz alanyasporlu salih uçan, oynadıkça daha da güzel işler yapacağına inandığını belirterek, tempomu kazandım. Şampiyon beşiktaş , yeni sezonun ilk transfer bombasını patlattı. Sözleşmesi sona eren salih uçan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla aytemiz alanyaspor'a veda etti. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, alanyaspor'dan ayrılan salih uçan'la prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı.

Alanyaspor'un yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan salih uçan ile süper lig devleri galatasaray ve trabzonspor da yakından ilgileniyordu ancak salih'in tercihi beşiktaş'tan yana oldu. Alanyaspor'un göztepe ile oynadığı maçta sarı kart gören salih uçan cezalı duruma düştü. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, alanyaspor'dan ayrılan salih uçan'la prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Sözleşmesi sona eren salih uçan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla aytemiz alanyaspor'a veda etti.

Salih Uçan Transferinde Beşiktaş Sona Yaklaştı - Haber Mat
Salih Uçan Transferinde Beşiktaş Sona Yaklaştı - Haber Mat from www.habermat.com
Beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, sergen yalçın'ın sözleşmesinin 1 yıl uzatılmasının ardından. Beşiktaş yönetim kurulu üyesi ve beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, salih uçan transferini resmen duyurdu. Salih uçan, beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Alanyaspor'un göztepe ile oynadığı maçta sarı kart gören salih uçan cezalı duruma düştü. Transfer sezonu resmi olarak başladığında imzalar atılacak. Galatasaray ve trabzon'un da istediği alanyasporlu salih uçan, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyısaya bir. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan başarılı futbolcu, 'artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor' ifadelerini kullandı.

Oyuncuyu galatasaray, fatih terim nedeniyle çok istiyordu.

Salih uçan'ın beşiktaş'la anlaştığı yönünde özel bir haber yaptım ve haberin detaylarında oyuncunun kulüple üç yıllık anlaşmaya vardığını belirttin ve salih uçan'ın yıllık yedi nokta beş milyon türk lirası. Galatasaray ve trabzon'un da istediği alanyasporlu salih uçan, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyısaya bir. Sırada yer alan (1 maçı eksik) beşiktaş'ta teknik. Aytemiz alanyasporlu salih uçan, oynadıkça daha da güzel işler yapacağına inandığını belirterek, tempomu kazandım. Alanyaspor'un orta saha oyuncusu salih uçan, beşiktaş maçı sonrasında konuştu. Trabzonspor'un da listesine bulunan 27 yaşındaki orta sahanın, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 milyon euro'luk teklifi kabul ettiği öğrenildi. Beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, sergen yalçın'ın sözleşmesinin 1 yıl uzatılmasının ardından. Sözleşmesi sona eren salih uçan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla aytemiz alanyaspor'a veda etti. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Oyuncuyu galatasaray, fatih terim nedeniyle çok istiyordu. Beşiktaş yönetim kurulu üyesi ve beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, salih uçan transferini resmen duyurdu. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, alanyaspor'dan ayrılan salih uçan'la prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak?

Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı. Salih uçan'ın alanyaspor'la sözleşmesi bitiyor. Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Salih uçan, beşiktaş'ın teklifini kabul etti.

Beşiktaş, Salih Uçan İle Prensip Anlaşması Yaptı
Beşiktaş, Salih Uçan İle Prensip Anlaşması Yaptı from img.cdn.haber365.com.tr
Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Aytemiz alanyasporlu salih uçan, oynadıkça daha da güzel işler yapacağına inandığını belirterek, tempomu kazandım. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, milli futbolcunun menajeriyle sözleşmedeki bazı. Salih uçan'ın beşiktaş'la anlaştığı yönünde özel bir haber yaptım ve haberin detaylarında oyuncunun kulüple üç yıllık anlaşmaya vardığını belirttin ve salih uçan'ın yıllık yedi nokta beş milyon türk lirası. Islak imzayı görmedik ama prensip anlaşması yapılmış. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, alanyaspor'dan ayrılan salih uçan'la prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak? Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı.

Beşiktaş, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile büyük ölçüde anlaştı.

Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Aytemiz alanyasporlu salih uçan, oynadıkça daha da güzel işler yapacağına inandığını belirterek, tempomu kazandım. Beşiktaş, salih uçan ile anlaştı! Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan'ı uzun süredir gündeminde tutan beşiktaş, bu transferi bitirdi. Salih uçan'ın beşiktaş'la anlaştığı yönünde özel bir haber yaptım ve haberin detaylarında oyuncunun kulüple üç yıllık anlaşmaya vardığını belirttin ve salih uçan'ın yıllık yedi nokta beş milyon türk lirası. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, alanyaspor'dan ayrılan salih uçan'la prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Salih uçan, beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Beşiktaş, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile büyük ölçüde anlaştı. Islak imzayı görmedik ama prensip anlaşması yapılmış. Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan başarılı futbolcu, 'artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor' ifadelerini kullandı.

Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak? Galatasaray ve trabzon'un da istediği alanyasporlu salih uçan, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyısaya bir. Şampiyon beşiktaş , yeni sezonun ilk transfer bombasını patlattı. Beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, sergen yalçın'ın sözleşmesinin 1 yıl uzatılmasının ardından. Transferde adı beşiktaş'la da anılan alanyaspor'un başarılı futbolcusu salih uçan için beşiktaş asbaşkanı emre koacadağ katıldığı canlı yayında iddialara.

Beşiktaş'ta Salih Uçan iddialarına yanıt
Beşiktaş'ta Salih Uçan iddialarına yanıt from cdn.sporx.com
Beşiktaş, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile büyük ölçüde anlaştı. Beşiktaş, salih uçan ile anlaştı! Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak? Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, milli futbolcunun menajeriyle sözleşmedeki bazı. Aytemiz alanyasporlu salih uçan, oynadıkça daha da güzel işler yapacağına inandığını belirterek, tempomu kazandım. Oyuncuyu galatasaray, fatih terim nedeniyle çok istiyordu. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan beşiktaş ile anlaştı. Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor.

Transferde adı beşiktaş'la da anılan alanyaspor'un başarılı futbolcusu salih uçan için beşiktaş asbaşkanı emre koacadağ katıldığı canlı yayında iddialara.

Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan başarılı futbolcu, 'artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor' ifadelerini kullandı. Trabzonspor'un da listesine bulunan 27 yaşındaki orta sahanın, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 milyon euro'luk teklifi kabul ettiği öğrenildi. Alanyasporlu futbolcu salih uçan, beşiktaş maçında cezalı duruma düştü. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan'ı uzun süredir gündeminde tutan beşiktaş, bu transferi bitirdi. Alanyaspor'un orta saha oyuncusu salih uçan, beşiktaş maçı sonrasında konuştu. Alanyaspor'un göztepe ile oynadığı maçta sarı kart gören salih uçan cezalı duruma düştü. Beşiktaş, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile büyük ölçüde anlaştı. Sözleşmesi sona eren salih uçan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla aytemiz alanyaspor'a veda etti. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih için bonservis bedeli ödemeyecek. Galatasaray ve trabzon'un da istediği alanyasporlu salih uçan, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyısaya bir. Beşiktaş'ta son dakika salih uçan gelişmesi. Bir dönem fenerbahçe forması giyen salih uçan'ın alanyaspor formasıyla dikkat çeken salih uçan'ın beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi. Salih uçan'ın alanyaspor'la sözleşmesi bitiyor.

Salih uçan'ın alanyaspor'la sözleşmesi bitiyor salih uçan. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı.

Posting Komentar

0 Komentar